Open the app

20.J.3Referee's Ruling Overturned

If the Head Referee or Tournament Director disagrees with the referee, the ruling is reversed or the rally is replayed, whichever fixes the situation.

See Rule 20.J.3 in the official 2026 Rulebook ↗