Open the app

25.A.9.aFault: Not Returned Before Third Bounce

If you fail to return the ball before a third bounce, it is a fault.

Show me on the court

Hybrid doubles: who gets two bounces?Wheelchair players and bounces
See Rule 25.A.9.a in the official 2026 Rulebook ↗