Open the app

25.C.3Adaptive Standing Players

In hybrid play, only qualified adaptive standing players get two bounces, and they must say so before the match.

Show me on the court

Hybrid doubles: who gets two bounces?
See Rule 25.C.3 in the official 2026 Rulebook ↗