Open the app

6.BCalling the Score

The server normally calls the score. Wait until the server and receiver have taken their spots and everyone is ready.

Show me on the court

Which side do I serve from?Calling the score as server twoFirst rally of a doubles gameTaking your time to serve

Myths about this

“In doubles, both partners serve at the start of every game.”

Inside this rule

See Rule 6.B in the official 2026 Rulebook ↗