Open the app

7.E.1Fault: Serve Lands Out of Bounds

A serve that lands outside the correct service court is a fault on the server.

Show me on the court

Which side do I serve from?Serve clips the netServe lands on the centerlineServe into the wrong court

Myths about this

“If a serve touches the net, you replay it.”
See Rule 7.E.1 in the official 2026 Rulebook ↗