Open the app

7.E.4Fault: Serve Hits Server or Server’s Partner

If your serve hits you or your partner, or something either of you is wearing or carrying, you lose the rally.

Show me on the court

Which side do I serve from?Serve clips the netServe lands on the centerlineServe into the wrong court

Myths about this

“If a serve touches the net, you replay it.”
See Rule 7.E.4 in the official 2026 Rulebook ↗