Open the app

8.IRequesting Opponent’s Opinion

You can hand a call to your opponents by asking what they saw, any time before the next serve. A clear answer settles it, and if they are unsure your own call stands (or the ball is in if you made none). Once you ask, neither of you can change the call, except to favor the opponent.

See Rule 8.I in the official 2026 Rulebook ↗