Open the app

25.A.12.aSwitching Between Standing and Sitting

In a non-wheelchair event you may switch once per match, between rallies, from standing to wheelchair or back. It counts as an equipment time-out.

Show me on the court

Hybrid doubles: who gets two bounces?
See Rule 25.A.12.a in the official 2026 Rulebook ↗