Open the app

25.A.12Tournament Events

Wheelchair players can enter any tournament event except adaptive standing-only ones, with or against any kind of player. Wheelchair-only events are for wheelchair players alone. Wheelchair rules always apply to you.

Show me on the court

Hybrid doubles: who gets two bounces?

Inside this rule

See Rule 25.A.12 in the official 2026 Rulebook ↗