Open the app

25.B.3.aEligibility and Declaration

Players with significant movement limits, such as above-knee amputees or those on crutches or braces, may qualify. If you are unsure, do not use it. Declare it before the match starts.

Show me on the court

Hybrid doubles: who gets two bounces?
See Rule 25.B.3.a in the official 2026 Rulebook ↗