Open the app

25.B.3Two-Bounce Allowance

If you qualify, you can let the ball bounce twice in adaptive standing or hybrid events.

Show me on the court

Hybrid doubles: who gets two bounces?

Inside this rule

See Rule 25.B.3 in the official 2026 Rulebook ↗