Open the app

25.B.3.fHybrid Events

If you did not qualify for the two-bounce option in an adaptive standing event, you cannot use it in hybrid events either.

Show me on the court

Hybrid doubles: who gets two bounces?
See Rule 25.B.3.f in the official 2026 Rulebook ↗