Open the app

5.B.6Duration of Second Server

The second server does the same, and when the team loses a rally the serve goes to the opponents (side out).

Show me on the court

Side out: who serves next?Calling the score as server twoFirst rally of a doubles game

Myths about this

“In doubles, both partners serve at the start of every game.”
See Rule 5.B.6 in the official 2026 Rulebook ↗